Ψηφιακά Άλμπουμ

Οι φωτογραφίες κρατούν αναλλοίωτες τις αναμνήσεις αυτής της ξεχωριστής ημέρας. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την συγκίνηση που σου δημιουργεί η ανασκόπηση του ψηφιακού άλμπουμ μετά από χρόνια.

Αν και η επιλογή των φωτογραφιών γίνεται από το ζευγάρι, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να σας βοηθήσουμε. Ένα δείγμα με προτεινόμενα σαλόνια θα σας δοθεί κατά την παράδοση του υλικού, ώστε να κάνει τις τελικές σας αλλαγές εύκολη υπόθεση.

Ποικιλία σε εξώφυλλα και δέρματα

Η επιλογή της φωτογραφίας που θα κοσμεί το εξώφυλλο επιλέγεται από το ζευγάρι μετά από την συμβουλή του φωτογράφου. Είναι εκείνη που δημιουργεί τα περισσότερα συναισθήματα για τους νεόνυμφους. Εξώφυλλα για κάθε στυλ σας περιμένουν στο στούντιο καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά δέρματα. Σύγχρονος σχεδιασμός για ένα άψογο αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Ποιότητα και όχι ποσότητα

Ο minimal σχεδιασμός ενός ψηφιακού άλμπουμ είναι βασικό στοιχείο για την επιτυχία του. Λίγες φωτογραφίες ανά σαλόνι όπου θα αναδεικνύουν τις καλύτερες στιγμές του γάμου και θα καθοδηγούν το μάτι του θεατή να αντιληφθεί την ιστορία που διηγείται το κάθε σαλόνι.